Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Werkvoorbereider

Plaatsingsdatum 28-11-2018 Functiecategorie Bouw - Werkvoorbereiding
Standplaats Leeuwarden Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -

Europrovyl B.V. heeft zich in de afgelopen decennia bewezen als vakkundig producent van kunststof kozijnen. Naast producent zijn wij innovator en meedenker met de kwalitatief hoge eisen van Bouwend Nederland. In september 2018 hebben wij onze nieuwe fabriek in Leeuwarden geopend. De grootste kunststof kozijnen fabriek van Nederland. Wij zijn er super trots op! Naast de fabriek in Leeuwarden hebben we een tweede fabriek een in Augustinusga.

Europrovyl heeft zo’n 120 medewerkers in dienst en staat bekend om de collegiale sfeer.

Wij zoeken kandidaten voor de vacature van:

Werkvoorbereider

Functie inhoud

In de zelfstandige functie van werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een goede voorbereiding en tijdige bestelling van alle materialen die voor productie en voor de bouw aanwezig dienen te zijn met betrekking tot de toegewezen projecten. Dit houdt in dat je de werkbegroting maakt, de materialen besteld, informatie geeft ten behoeve van integrale planning, de bonnenstroom met betrekking tot servicebonnen bewaakt. Je hebt contact met de opdrachtgever en stelt montageaanvragen samen voor onderaannemers. Er wordt gewerkt met een specifiek gevelpakket. Daarnaast worden de kozijnen gemoduleerd en geplaatst in een 3D omgeving (Revit) voor zover gevraagd door opdrachtgever.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een diploma HBO/MBO, Bouwkunde of soortgelijk. Je hebt bouwkundig inzicht en bent in staat bouwtekeningen te lezen. Je bent enthousiast en je wil graag wat inbrengen in de organisatie. Een gemotiveerde instelling is daarom erg van belang. Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt goede communicatieve vaardigheden. Zowel ervaring met de gevelbranche als kennis van BIM en Revit is een pré.

Wij bieden:

- Een leuke functie, in een enthousiast team binnen een gerenommeerde onderneming;

- De organisatiecultuur is actiegericht, informeel met korte beslislijnen, waarbij teamgeest, prestaties en resultaten hoog in het vaandel staan
- Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harm de Vries, Operationeel Manager, via telefoonnummer 058-25 05 99 73 of kijk op www.europrovyl.nl

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via de onderstaande ‘’solliciteer’’ button.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Bouw - Werkvoorbereiding
Branch(es) Bouw
Provincie(s) Friesland
Trefwoorden Leeuwarden, Werkvoorbereider, Europrovyl, REVIT, BIM

Contactgegevens

Contactpersoon Romy Krist

Vestigingsplaats

Solliciteer