Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Inkoper m/v

Plaatsingsdatum 27-11-2017 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Augustinusga Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 40 Salaris -
Europrovyl B.V. heeft zich in de afgelopen decennia bewezen als vakkundig producent van kunststof kozijnen en mag zich rekenen tot één van de grootste fabrikanten van ons land op het gebied van kunststof kozijnen. Naast producent zijn wij innovator en meedenker met de kwalitatief hoge eisen van Bouwend Nederland.

Wegens uitbreiding en de bouw van een nieuwe productielocatie in Leeuwarden zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Inkoper

De functie
In de functie van inkoper ben je onderdeel van de supplychain en ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een optimale voorraad en het artikelbeheer. Je stelt inkoopfacturen op met behulp van het ERP systeem. Tevens controleer je de levertijden en de inkoopfacturen. Je onderhoudt goed contact met de leveranciers.

Gevraagd wordt
Je hebt of de MBO 4 opleiding logistiek en transport of een HBO werk- en denkniveau en affiniteit met de bouw (HBO-bouwkunde of WTB is een pre). Je hebt een aantal jaren ervaring en bent communicatief vaardig, zowel in de Nederlandse als Duitse taal. Je kunt goed overweg met Microsoft Office, zoals Word en Excel. Kennis van Microsoft Dynamics (Axapta) is een pre.

Wij bieden
Een boeiende functie binnen een succesvolle, gerenommeerde onderneming. De bedrijfscultuur is actiegericht, informeel met korte beslissingslijnen, waarbij teamgeest en prestatie hoog in het vaandel staan. Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Profiel
Een flexibele instelling, zelfstandig, proactief en accuraat zijn termen die op jou van toepassing zijn. Je bent creatief en kunt goed presteren onder tijdsdruk. Daarnaast ben je goed in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Standplaats
Je zult op verschillende locaties werken, o.a. Leeuwarden, Augustinusga en Groningen.


Sluitingsdatum
Sollicitaties die na 18 december a.s. binnen komen zullen niet mee worden genomen in de selectieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Bouw
Provincie(s) Friesland
Trefwoorden Inkoop, Friesland, Augustinusga, Bouwkunde, Logistiek en transport, Inkoper, Uitdagend

Contactgegevens

Contactpersoon Marianne Naberman

Vestigingsplaats

Solliciteer